28 juni & 14 juli: paleo workshop fermenteren ism Selnature


33576450_2115087638703388_6085630696045412352_oTijdens deze basis workshop fermenteren door Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken, geheel Paleoproof, mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Tijdens deze workshop starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kokosyoghurt en azijn maken en een gezonde soda met honing en echte bubbels starten.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en vertelt ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
* Een pot zuurkool of kimchi
* Een pot pickle’s
* Kokosyoghurt
* Gefermenteerde sodastarter
* Fruitazijn

De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Tijdens de workshop is zijn boek ‘Verrot lekker’ te koop voor € 20,- ipv de gangbare prijs van € 22,50.

Deze workshop is op twee data:
donderdag 26 juni 18.30 tot 22.00 uur
en zaterdag 14 juli 13.00 tot 16.30 uur
De locatie is in Etten-Leur, bij Zaal Nieuwe Tijd aan de Leerlooierstraat 10F

Deze Paleoproof workshop met dé fermenteerspecialist van Nederland en België is een initiatief van Selnature en Paleo magazine.

Tickets voor deze workshop koop je op de website van Selnature