Cadeaubonnen voor een workshop fermenteren


bon2

 

Op zoek naar een origineel, gezond, cadeau? Zoek niet langer, gevonden! Een cadeaubon voor een basis workshop fermenteren. Fermenteren kan je leren, en het is hartstikke leuk en gezond.

Tijdens deze basis workshop fermenteren in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Vandaag starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kaas maken, frisdrank, boter en yoghurt, en je krijgt een zuurdesemstarter mee om thuis je eigen heerlijke brood te kunnen bakken.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en vertelt ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
– Een pot zuurkool
– Een pot pickle’s
– Roomkaas
– Gefermenteerde frisdrank
– Een zuurdesemstarter
– Een yoghurtstarter

De kosten voor de cadeaubon van deze uitgebreide workshop fermenteren in Ede zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, de door de cursist gemaakte producten om mee naar huis te nemen en een aantal starters. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij cadeau geven? Dan kost de cadeaubon voor de workshop € 95,-.

De workshop begint om 18:30u en eindigt om circa 22:30u.

De workshop wordt gegeven in het fermentatie-atelier in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.

De datum van de workshop wordt in overleg bepaald, op basis van beschikbare data en plekken. Stuur een e-mail naar redactie@verrotlekker.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Art.nr.
CADEAU
Omschrijving
Cadeaubon
Productopties
#OptiePrijs
1Cadeaubon basis fermentatie€75,00
2Cadeabon basis fermentatie + boek€95,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel Cadeaubon