11 mei: gefermenteerde dranken


Probiotische frisdrankJe eigen dranken maken is zó leuk en lekker! Deze dag gaan we verschillende fermentatie technieken inzetten om de lekkerste dranken te maken. We gaan met zuivel aan de slag (melk kefir), maar ook waterkefir, kombucha, een eigen gemaakte frisdrank, cider en een shrub staan op het programma.

Christian Weij, schrijver van Verrot Lekker, laat je natuurlijk ook veel van zijn fermentatie experimenten proeven.

Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie, recept ideeën en vertelt ronduit over de geschiedenis van het fermenteren en over de link tussen al die goeie beestjes en onze gezondheid.

Je gaat naar huis met:

– water/melk kefir
– frisdrank
– kombucha
– shrubs
– cider
De kosten voor deze gefermenteerde dranken workshop zijn € 130,- inclusief allerlei proefhapjes, een gefermenteerde lunch, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 157,50.
De workshop begint om 10:00 en eindigt om circa 17:00. De workshop wordt gegeven in het fermentatie-atelier van Christian in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.
Geïnteresseerden uit België, betaling via de iDeal bank applicatie is alleen voor Nederlandse banken helaas. Heb je interesse om mee te doen met deze masterclass, mail ons dan even, dan zorgen we dat je een factuur krijgt.
Art.nr.
2019001
Omschrijving
11 mei: workshop frisdranken
Productopties
#OptiePrijs
1Workshop dranken incl. boek€157,50
2Workshop dranken excl. boek€130,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel 11 mei: workshop frisdranken