5 juli: workshop groenten fermenteren


Weckpotten met gefermenteerde groenten

Heb je een moestuin, ben je vegetariër, verslingerd aan tempeh of tabasco? Of wil je gewoon lekkere zuurkool en pickle’s leren maken? Dit is een workshop voor groenteliefhebbers.

In deze avondvullende workshop gaan we verschillende methodes voor het fermenteren van groente behandelen en uitvoeren. Niet alleen onze eigen eenvoudige zuurkool zal de revue passeren, maar ook pickle’s, schimmelfermentaties (miso en tempeh), groente pesto’s, tabasco, smaakmakers van tomaat en de snelle fermentatie met een Japanse Nukazuke pot zal aan de orde komen.

Ik (Christian Weij, schrijver van Verrot Lekker) overspoel je tijdens de workshop met informatie, recept ideeën en vertel ronduit over de geschiedenis van het fermenteren en over de link tussen al die goeie beestjes en onze gezondheid. Je kunt deze workshop ook combineren met de workshop zuivel fermenteren op 6 juli.

Je gaat naar huis met:
– Een pot zuurkool
– Een pot pickle’s
– Groenten pesto of mosterd (naar keuze)
– Miso
– Tempeh
– Tabasco, sriracha of hartige tomatensaus (naar keuze)

De kosten voor deze uitgebreide workshop groenten fermenteren in Ede zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en zes door jezelf gemaakte producten. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 92,50. Wil je ook de workshop zuivel fermenteren op 6 juli doen? Dan krijg je € 25,- korting op het totaalbedrag.
De workshop begint om 18:30u en eindigt om circa 22:00u.

De workshop wordt gegeven in Ede. We hebben hiervoor een aantal locaties tot onze beschikking. Welke we gebruiken is afhankelijk van het aantal deelnemers. Dat hoor je in de week voor de workshop.

 

Art.nr.
Ws201706
Omschrijving
workshop fermenteren (Ede) 5 juli
Productopties
#OptiePrijs
1Inclusief boek 'Verrot lekker'€92,50
2Zonder boek €75,00
3Inclusief zuivel workshop op 6 juli en het boek 'Verrot lekker'€142,50
Verzending
Verzendtarief:
Bestel workshop fermenteren (Ede) 5 juli