10 maart: Hoe kook je met kimchi, miso en andere ROTzooi


37046627_10156936924164252_4603331031431380992_n 44517039_10157228829949252_7696041602942238720_n 42962265_10157174866454252_454384411517911040_nDeze workshop is VOL.

Stel, je bent lekker bezig met fermenteren en je voorraad kasten, kelder en koelkast puilen uit met potten melkkefir, miso, kimchi, pickles en andere heerlijk gefermenteerde producten. En dan … wat maak je er eigenlijk mee? Hoe kan je die gefermenteerde tamari of miso in jouw maaltijd verwerken en wordt het een gerecht met de wauw-factor?

Tijdens deze workshop ga je dat leren. We gaan met elkaar koken, experimenteren en de gemaakte fermentatie creaties vervolgens – met elkaar – opeten. Een heus fermentatie-diner met allemaal verschillende kleine gerechten.

Deze workshop biedt ruimte voor maximaal 12 personen. Je gaat aan de slag met kimchi, miso, tamari, tempeh, melkkefir, kombucha, pickles en ingemaakte citroen.

De kookworkshop wordt gegeven door Christian Weij, auteur van Verrot Lekker, het praktische handboek met recepten over fermentatie dat je waarschijnlijk in je kast hebt staan. Heb je het nog niet? Niet erg, en ook niet strikt noodzakelijk. Je kunt het boek eventueel tijdens de workshop aanschaffen, of in het bestelproces kiezen voor, workshop + boek. Dan ligt er 1 voor je klaar.

Datum: zondag 10 maart 2019
Tijd: 15:00u – 20:30u
Locatie: SmaakPark, Nieuwe Kazernelaan 2, gebouw 15D, 6711 JC, Ede
Kosten: € 75,- p.p. (inclusief eten en drinken), wil je het boek Verrot Lekker erbij? Dat kost € 27,50

Geïnteresseerden uit België, betaling via de iDeal bank applicatie is alleen voor Nederlandse banken helaas. Heb je interesse om mee te doen met deze masterclass, mail ons dan even, dan zorgen we dat je een factuur krijgt.

 

 

Art.nr.
2019002
Omschrijving
10 maart: hoe kook je met kimchi, miso, tamari
Productopties
#OptiePrijs
1Kookworkshop 10 maart 2019€75,00
2Kookworkshop + boek 10 maart 2019€102,50
Verzending
Verzendtarief: