Oudejaars diner en lunch in het SmaakPark


Wildpluk dessertOp 16 en 17 dec organiseer ik (Christian Weij) samen met mijn vrouw Petra Busser voor het eerst in lange tijd weer eens een pop-up restaurant. En niet zomaar lekker eten! Het diner zal een cross-over van leren en dineren worden. Geen workshop, maar een inspiratiediner waar wij midden tussen de gasten staan te koken en veel zullen vertellen. Onze ervaringen en nieuw opgedane kennis uit 2017 zetten we om in een uniek 6 gangen diner vol verrassende technieken en smaken.  Ik zal alles op je bord uitleggen en al je vragen beantwoorden.

We sluiten hiermee het jaar stijlvol af. We doen dat op de plek waar volgend jaar ons SmaakPark zal verrijzen: pand 15 op de Mauritskazerne in Ede. En omdat wij deze gerechten nadien toch nooit meer zullen koken, krijg je de recepten mooi gebundeld mee naar huis. Erg leuk voor je eigen kerstdiner.

Wat sowieso op je bord langs gaat komen zijn: oude peren, gefermenteerde zuivel, bijzondere zoet/zure groente combinaties, Veluws wild, oude jaars conference, lang gerijpte boter, Japanse en Indonesische schimmels, zwarte walnoten, eekhoorntjesbrood, wild geplukte pudding, huisgemaakte schimmelkaas en soda en de smaak van 2017!

Het inspiratie-diner kost € 95,- p.p. Een bijpassend wijn/bier/sap/gefermenteerde fris arrangement kost € 25,-

Op zaterdag 16 december start het diner om 19:00u. Op zondag 17 december serveren we het als lunch en begint het om 13:00u. Reserveren voor het diner of de lunch is verplicht.

Art.nr.
PU-201701
Omschrijving
Inspiratie diner
Productopties
#OptiePrijs
1Zaterdag 16 dec (diner)€95,00
2Zondag 17 dec (lunch)€95,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel Inspiratie diner