12 april: SmaakMakers fermenteren


IMG_7521Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie, peper. Maar ook producten als tabasco, miso, vissaus, sojasaus, mosterd en worcestershiresauce zijn meestal gefermenteerd. Tijdens deze smaakmakers workshop leer je van mij (Christian Weij) wat fermenteren inhoudt en ga je aan de gang met deze heerlijke producten. Ik zal je uiteraard veel laten proeven en uitleggen hoe je met fermentatie echt grote verchillen in smaak kunt maken.

Je gaat naar huis met:
– Miso
– Tabasco
– Vissaus
– Mosterd
– Worcestershiresauce
– Crème fraîche

De kosten voor deze SmaakMakers workshop zijn € 85,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 105,-. De workshop begint om 18:30u en eindigt om circa 22:30u.

De workshop wordt gegeven in mijn fermentatie-atelier in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.

Art.nr.
ws201808
Omschrijving
Workshop Smaakmakers 12 april
Productopties
#OptiePrijs
1Inclusief boek 'Verrot lekker'€105,00
2Zonder boek €85,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel Workshop Smaakmakers 12 april