6 april: SmaakMakers fermenteren


IMG_7521Veel smaakmakers die we in de keuken gebruiken zijn gefermenteerd: chocola, vanille, thee, koffie, peper. Maar ook producten als hot sauce, miso, tamari, shoyu, (fruit)mosterd en worcestershiresauce zijn meestal gefermenteerd. Tijdens deze smaakmakers workshop leer je van mij (Christian Weij) wat fermenteren inhoudt en ga je aan de gang met deze heerlijke producten. Ik zal je uiteraard veel laten proeven en uitleggen hoe je met fermentatie echt grote verschillen in smaak kunt maken.

Je gaat naar huis met:
– Miso
– Hot sauce
– Tamari
– (Fruit) Mosterd
– Worcestershiresauce
– Shoyu

De kosten voor deze SmaakMakers workshop zijn € 130,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, gefermenteerde lunch en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 157,50. De workshop begint om 10:00 en eindigt om circa 17:00 u.

De workshop wordt gegeven in mijn fermentatie-atelier in het SmaakPark in Ede. Het adres is Nieuwe Kazernelaan 2 D15 (gebouw 15) 6711 JC in Ede.

Geïnteresseerden uit België, betaling via de iDeal bank applicatie is alleen voor Nederlandse banken helaas. Heb je interesse om mee te doen met deze masterclass, mail ons dan even, dan zorgen we dat je een factuur krijgt.

Art.nr.
ws201808
Omschrijving
Workshop Smaakmakers 6 april
Productopties
#OptiePrijs
1Inclusief boek 'Verrot lekker'€157,50
2Zonder boek €130,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel Workshop Smaakmakers 6 april