24 augustus: fermentatie workshop in Orvelte


Eigen gemaakte kaasTijdens deze uitgebreide workshop fermenteren leer je van mij (Christian Weij, schrijver van het kookboek Verrot lekker), wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Ik laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Vandaag starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kaas maken, frisdrank, boter en yoghurt, en je krijgt een zuurdesemstarter mee om thuis je eigen heerlijke brood te kunnen bakken.

Ik overspoel je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en verteld ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

Je gaat naar huis met:
– Een pot zuurkool
– Een pot pickle’s
– Roomkaas
– Frisdrank starter
– Een zuurdesemstarter
– Een yoghurtstarter

De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren bij het Zuivelatelier in Orvelte zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen en een aantal starters. Wil je ook gelijk het fermentatieboek ‘Verrot lekker’ erbij? Dan kost de workshop € 92,50. De workshop begint om 18:30u en eindigt om circa 22:30u.

De workshop wordt gegeven bij het Zuivelatelier, Melkwegje 3, 9441PH in Orvelte.

Art.nr.
ws201708
Omschrijving
workshop fermenteren (Orvelte)
Productopties
#OptiePrijs
1Inclusief boek 'Verrot lekker'€92,50
2Zonder boek €75,00
Verzending
Verzendtarief:
Bestel workshop fermenteren (Orvelte)